Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Συναντήσεις υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Σωτήρη Παναγιωτόπουλου

Στα πλαίσια των επαφών του με του με τα εκλεγμένα μέλη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Ν.Δ. , o Σωτήρης Παναγιωτοπουλος εχθές επισκέφτηκε την Τ.Ο. Αβίας. Στην διάρκεια της επίσκεψης αυτής τα μέλη της Δημ.Τ.Ο.  του έθεσαν κάποια ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία της Αβίας, όπως το θέμα της οδοποιΐας και γενικότερα της βελτίωσης των υποδομών, αγροτικά θέματα αλλά και το θέμα της διάβρωσης των ακτών που κάθε χειμώνα γίνεται εντονότερο.
Ο κ. Παναγιωτόπουλος από την μεριά του τόνισε την σημασία μα και ανάγκη ταυτόχρονα για διασφάλιση των κατακτήσεων που έχουν πετύχει τα τελευταία χρόνια για την Μεσσηνία και την κοινωνία της αλλά και την ανάγκη για την καλύτερη πορεία του τόπου της αποδέσμευσης της Ελλάδας από το μνημόνιο.
Αναφερόμενος στην υποψηφιότητα Τατούλη δήλωσε με ιδιαίτερα καυστικό τρόπο ότι όσοι θέλουν να υπηρετήσουν τον θεσμό της Τ.Α. πρέπει να έχουν ως προτεραιότητα το καλό των πολιτών και όχι την δική τους ματαιοδοξία υπηρετώντας τα συμφέροντα του Δ.Ν.Τ.
Οι επαφές του κ. Παναγιωτόπουλου με στελέχη των τοπικών οργανώσεων θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες προκειμένου να ακούσει τους όλους και να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη πριν ξεκινήσει επίσημα τον προεκλογικό του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου