Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ο Σ. Παναγιωτόπουλος στην Μάνη

Συνεχίζοντας τις επαφές με τις Δημ.Τ.Ο. ο Αντινομάρχης Μεσσηνίας και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Σωτήρης Παναγιωτόπουλος, συναντήθηκε το Σάββατο με τα μέλη και τον Πρόεδρο της Δημ. Τ.Ο του Δήμου Λεύκτρου .
Στον κ. Παναγιωτόπουλο τέθηκαν ζητήματα για την τοπική κοινωνία , θέματα βελτίωσης της οδοποιίας και της επικινδυνότητας επαρχιακής οδού, το πρόβλημα έλλειψης νερού που στα ορεινά χωριά είναι ακόμα ποιο έντονο αλλά και ο,τι αφορά την αγροτική ανάπτυξη και προϊόντα.
Για όλα τα ζητήματα έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος σε πολύ καλό κλίμα δίνοντας περισσότερη έμφαση στο ότι τα ζητήματα αυτά είναι άμεσα συνδεδεμένα με την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Συζητήθηκαν και πολιτικά θέματα ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου, ο κ. Παναγιωτόπουλος σημείωσε ότι είναι οι πολίτες σε αυτές τις εκλογές μπορούν να στείλουν ένα καθαρό μήνυμα στην Κυβέρνηση γιατί η πολιτική του μνημονίου οδηγεί στην περιθωριοποίηση μεγάλων τμημάτων της κοινωνίας, σε σφίξιμο στο ζωνάρι σε μισθωτούς και συνταξιούχους, σε ύφεση και σε εκτίναξη της ανεργίας , όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.
Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μια ακόμα εκλογική νίκη ώστε να διασφαλιστούν όλες οι κατακτήσεις που έχει πετύχει η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Μεσσηνίας, τόνισε ο κ. Παναγιωτόπουλος. Από την μεριά του το Προεδρείο της Δημ. Τ.Ο δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης στον αγώνα των αυτοδιοικητικών εκλογών του Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου