Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Πληρότητα 100% στην Μεσσηνία

Δεν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ξενοδόχων Μεσσηνίας για μειωμένη τουριστική κίνηση, λόγω κρίσης. Αντιθέτως μέχρι και σήμερα η κίνηση έχει αυξηθεί και οι κρατήσεις φτάνουν έως τέλος Αυγούστου.
Στην Καλαμάτα μέχρι τα μέσα Ιουλίου η κίνηση ήταν σε φυσιολογικά πλαίσια. Από εκεί και πέρα η κίνηση ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. Ίσως οι 10ήμερες και 15μερες διανυκτερεύσεις να μειώθηκαν αυξήθηκαν όμως οι πενθήμερες.
Σε αυτό συνέβαλαν οι τιμές που κρατήθηκαν στα περσινά επίπεδα, ο νέος αυτοκινητόδρομος Τρίπολης – Καλαμάτας, η διαφήμιση του Νομού από την Επιτροπή Τουρισμού της Νομαρχίας αλλά και η προβολή του τόπου με την λειτουργία της Costa Navarino. Η πληρότητα φτάνει στο 100% και δύσκολα βρίσκει κάποιος δωμάτιο την τελευταία στιγμή.
Στα ίδια πλαίσια κινήθηκε και η Τριφυλία. Τον Μάιο και Ιούνιο αυξημένη ήταν η κίνηση τα παρασκευοσαββατοκύριακα. Αλλά και η μέχρι τώρα προσέλευση των τουριστών πολύ ικανοποιητική. Κλεισμένα δωμάτια υπάρχουν όλο τον Αύγουστο αλλά και τον Σεπτέμβριο λόγω και του Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών. Οι περισσότερες κρατήσεις έχουν γίνει διαδικτυακά, λίγοι είναι πλέον οι τουρίστες που περνούν και ψάχνουν δωμάτια.
Πηγή: εφημ. ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου