Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Σάββατο 14 Αυγούστου 2010

Πρόγραμμα ιερών ακολουθιών ιερών μονών Βουλκάνου και Δήμιοβης...

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΟΝΩΝ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΒΗΣ
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΒΟΥΛΚΑΝΟΥ
15-8-2010: Όρθρος και μετά το πέρας αυτού, περί ώραν 8:00π.μ., θα πραγματοποιηθεί  η υποδοχή της Εικόνος της Παναγίας της  Βουλκανωτίσσης κατερχομένης  από το παλαιό μοναστήρι, και εν συνεχεία τέλεσις της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργίας ,χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης  κ. Ευστάθιου.
15-8-2010 : ώρα 7:00 μ.μ. Μέγας Εσπερινός ,χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μαρεώτιδος κ. Γαβριήλ, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.
16-8-2010: Όρθρος  και Θεία Λειτουργία ,προεξέχοντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μαρεώτιδος κ.Γαβριήλ. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας  θα τελεσθεί κατά το μοναστηριακό τυπικό , το κτιριακό Μνημόσυνο και το Μνημόσυνο των προαπελθόντων Πατέρων της Μονής.
ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΔΗΜΙΟΒΗΣ
15-8-2010 : Όρθρος  και Θεία Λειτουργία , ιερουργούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μαρεώτιδος κ. Γαβριήλ. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί η Λιτάνευση της Ιεράς και Θαυματουργής Εικόνος της Παναγίας μας πέριξ του αυλείου χώρου της Ιεράς Μονής ,έως της πηγής του Αγίου Παντελεήμονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου