Νέα και Ειδήσεις report24.gr

Νέα και Ειδήσεις report24.gr
Νέα και Eιδήσεις report24.gr

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Συνέδριο για την μεσσηνιακή οικονομία στο Filoxenia

Την Παρασκευή το απόγευμα ο όμιλος «Εξπρές Καλοφωλιά», διοργανώνει  συνέδριο με θέμα «Προϊόντα ονομασίας προέλευσης, τουρισμός και προσέλκυση επενδυτών. Πυλώνες στήριξης της μεσσηνιακής οικονομίας», στο ξενοδοχείο Filoxenia, στην Καλαμάτα. Ο διευθύνων σύμβουλος του  Ομίλου Γεώργιος Καλοφωλίας και ο δημοσιογράφος Ανδρέας Βρής.
Στο συνέδριο θα αναπτυχθούν  θέματα που αφορούν την οικονομία και την αγορά εργασίας στην Μεσσηνία, τα προϊόντα με ονομασία προέλευσης και η ενίσχυση της εξωστρέφειας στην αγορά , στην βοήθεια που παρέχει στο μάρκετινγκ του τουρισμού η ελληνική γαστρονομία αλλά και η τουριστική ανάπτυξη και εξέλιξη του Νομού μας.
Εισηγητές των θεμάτων θα είναι ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος Φαίδωνας Κουνινιώτης , ο διευθύνων σύμβουλος της «Data RC» Θεόδωρος Λουλούδης, , ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας Παναγιώτης Πεβερέτος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Γιώργος Καραμπάτος, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Κώστας Πιστιόλας , ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πιστοδοτήσεων μικρομεσαίων επιχειρήσεων Εθνικής Τράπεζας Σπύρος Φλώρος,η μάνατζερ του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων Αγγελική Καραγκούνη. Καθώς και η βουλευτής της ΝΔ και υπεύθυνη του Τομέα Τουριστικής Ανάπτυξης Όλγα Κεφαλογιάννη ,ο επιστημονικός συνεργάτης του ΕΟΤ Σωτήρης Βαρελάς, η πρόεδρος της ΝΕΤΠ Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα και ο πρόεδρος του Μανιατάκειου Ιδρύματος Δημήτρης Μανιατάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου